3. des. 2009

ADVENT, YOGA OG AMBULERENDE SJØMANNSPRESTER

Som nevnt er det ikke all verdens julestemning her i 14. etasje. Det er jo ingen snø! Vi har ikke begynt med julegaver heller, da vi rett og slett ikke har planer om å stappe full koffertene våre med gaver på tur hjem. Tipper vi heller handler de fleste når vi kommer til Norge! Og, siden vi ikke skal feire jula her blir det bare litt enkel pynting i år - det vil si: enkelt å plukke bort pynten etterpå. ;)

Her kommer et par bilder fra vår adventstid.

Lyset som lukter gløgg, mmm.... Thomas' julekalender.

En provisorisk løsning på festing av julestjerne. Sikkerhetsnål i gardinene som uansett alltid er dratt for, da vi ser rett inn i naboblokka.
Spareglasset vårt begynner å renne over! (Da skal vi ha iskremdate, Thomas, husker du?)
Bilder av "barna våre" hjemme: Emma, Mali, Orion og Alexandra.

 Julekrans på ytterdøren har vi også fått

Så en liten oppdatering fra forrige innlegg. Yogafremvisning! Det viste seg at det var en "Graduation Ceremony" der vi, sammen med flere, var pauseinnleggene. Hvem seremonien var for fikk vi aldri vite, men det var masse folk og noe vi tror var TV-kameraer. Så... hvem vet, kanskje vi kom på koreansk TV?

Dansere

Dansere

Dyp konsentrasjon (forvirring?) før vi skulle frem på scenen

Vi fikk det til!


1. søndag i advent var vi på adventsgudstjeneste i Sum-Gim kirke. Jeg er ikke akkurat en fast gjest i kirken, men det ble en veldig koselig søndag med et hint av norsk julestemning. Kirke og kirke, jeg vil heller kalle det en høyteknologisk forelesningssal. Det var fullt av lyskastere, kameraer, eget lydmikserom og masse rart lydutstyr jeg ikke vet hva er. Den ambulerende sjømannspresten (kul tittel, hæh?) hadde med egen iPhone med kirkemusikk på, til og med kirkeklokkene ble spilt av via den. Ikke helt slik som vi er vant med, altså... Uansett, vi møtte mange andre nordmenn som holder til her, det er faktisk ganske mange! Etterpå ble det kaffe, vafler og masse kaker. Akkurat som i Norge. :)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails