25. feb. 2009

SOMMER KOMMER, SOMMER KOMMER

I og med at mobilen min så hensynsløst tok kvelden, ble det til at jeg måtte ta min gamle i bruk. Dette var aldeles ikke så dumt, siden jeg hadde mange bilder som jeg hadde glemt at jeg hadde!

Derfor kan jeg si at jeg gleder meg til sommer, som for meg innebærer.......venninneprat, soling og latter på toppen av et stupetårn
- gjenskinn i det blekkstille vannet


...soling og bading på Høgkornen/Høkkorn på Fosen


...vannmelon!

...kjærestetid og turer :)


...å endelig møte min kosesyke pus igjen

...som forsåvidt bare ser sur ut


...å jobbe på lokalbutikken om sommeren og møte gammelt kjentfolk! Alltid like koselig å slå av en prat :)


...å impulsivt skulle sove ute under åpen himmel ei natt sammen med en knisete venninne og en slitsom katt (pluss en blodsugende flott...)
Dette bildet har egentlig ingenting med sommeren i Norge å gjøre, men det minner meg om så mye annet! Her er vi på telttur i Mosambik, og det regner noe helt sinnsykt. Det ble bare verre og verre... Vi ble gjennomvåte på no time, og siden ingen ville ha sand inni teltet sitt ble dette løsningen. Sjåføren vår gikk bare rundt og lo da det stakk 24 skitne føtter ut av teltåpningene...Såå... Nå kan sommeren bare komme! :D

4 kommentarer:

kaupang sa...

E å gle me t sommar når d e så dålinj vinter så d e ja:) Mange fine bilde du ha:) Soool, gått d!

kaupang sa...

Å du foresten, skal på sykehuset for å gi blod idag.. Så reklamekampanjen din kan du bare fortsette med;)

Maria sa...

Hey, gi blod allerede altså? Eller skal du dit for å registrere og sjekke om du får lov til å gi? Iallefall, da er de kjappere enn på sjukehuset i Volda! ;) Jeg venter fremdeles på bekreftelse på at jeg er smittefri (osv.) og kan begynne å gi... Uansett, jeg ser at kampanjen min lønner seg, prøv det videre du også! ;)

kaupang sa...

hehe.. Trodde jeg skulle gi i dag ja.. Hadde tatt med meg vannflaske, i å med at det sto man skulle drikke mye under tappinga.. Fikk nok ikke bruk for den.. var vist bare en blodprøve for å sjekke om jeg er frisk, BT måling og spørsmål..Så tar rundt en 3 uker før jeg får svaret.. Da er det vel bare å vente:) Odd Rune sa at jeg kom til å måtte ligge der i to timer under tappinga for det hadde han sett en eller annen plass.. Da jeg spurte om det, begynte hun bare å le.. hehe:) Tar rundt 10 min.. jeey..

Related Posts with Thumbnails